Ultimele vești despre revenirea lui Borcea: „Cu alți oameni de afaceri”


Dinamo trăiește în continuare și asta grație suporterilor. Echipa a luat licența pentru Europa și va evolua acolo în cazul în care vor câștiga Cupa României. Din fericire, nu doar câștigarea Cupei te poate duce în Europa League. Din acest sezon, locurile 7 și 8 din play-out vor juca un meci baraj, iar câștigătoare acestuia va evolua într-un alt baraj cu locul 3 sau 4 din play-off(în funcție de cine va lua Cupa României). Câștigătoarea acestui ultim baraj se va califica în primul tur Europa League. Dinamo va lua și licența pentru Liga 1 la sfârșitul acestei luni, astfel că salvarea de la retrogradare este obligatorie.

Fără un patron în adevăratul sens al cuvântului, Dinamo continuă să existe, un lucru EXTRAORDINAR! Deși s-a scris de „n” ori de revenirea lui Cristi Borcea, fostul acționar al echipei a negat de fiecare dată, dar tot de fiecare dată a lăsat mereu o portiță deschisă: „Doar în cazul în care se face stadionul”

Recent, fostul impresar, Ioan Becali a vorbit și el despre o posibilă reîntoarcere a acestuia.

„Eventual, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, Borcea ar putea să participe! Probabil cu alţi oameni de afaceri.

Chiar şi cu suporteri, la Dinamo este foarte greu fără greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei”, a declarat Giovanni Becali pentru TV Telekom Sport.

Citește și:

Mihai Eșanu: ”L-aș întreba dacă e conștient cât rău a făcut. Vorbeam și cu domnul Mutu, care e dinamovist”

-->
Previous Cosmin Contra despre DDB: "Îi felicit, dar..."
Next Pierdere imensa pentru Gigi Mulțescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *