Ultimele vești despre Rednic: „S-ar putea să se întoarcă”


Iulian Miu, fost fotbalist la Steaua și Bursaspor, și actualmente oficial la clubul armatei din Liga 3, a comentat și el despre situația în care se află Dinamo și despre o posibilă revenire a lui Mircea Rednic la Dinamo.

„Dacă analizăm corect, e meritat ce s-a întâmplat (n.r. – în privința echipelor calificate în play-off). Șansele ca Dinamo să rămână în Liga 1 sunt destul de mici. Ca joc… Dacă jocul ar fi bunicel, zici că au șanse de a rămâne în prima ligă. Dar, după seara asta… E complicat. S-ar putea să ajungă (n.r. – Mircea Rednic), la cum l-am văzut pe domnul Mulțescu. Îți dai seama ce stres e pentru un antrenor să te duci acasă, e greu să dormi și să nu vezi luminița de la capătul tunelului. Poate credea că e mai simplu, dar nu e”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi. „Câinii pot ajunge chiar pe locul 15, în funcție de rezultatele din această ultimă etapă.

Citește și:

Mesajul lui Mulțescu pentru jucători: ”Așa trebuie să fiți”

-->
Previous Mesajul lui Mulțescu pentru jucători: ”Așa trebuie să fiți”
Next Giani Kiriță se ia de jucătorii lui Dinamo: „Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.