Ultimele vești despre Fabbrini. Ce spune vedeta ”câinilor”


-->
Dinamoviștii și-au pus mari speranțe în Diego Fabbrini, adus la Dinamo după o întreagă telenovelă. Dorit din luna mai, italianul a plecat mai întâi la TSKA Sofia, unde avea un salariu de 25.000 de euro lunar, dar nu s-a adaptat la bulgari și a cerut singur să vină la Dinamo pe un salariu cu 9.000 de euro mai mic.

Mijlocașul le-a povestit italienilor de la tuttomercato.web despre cum se simte în România în plină pandemie de coronavirus.

”Fotbalul e oprit, pe bună dreptate. Aici, nivelul de contaminare e departe totuși de cel din Italia, dar Coronavirus există și în România din păcate. Au oprit la timp campionatul, când situația nu era atât de gravă. Era clar că nu mai era cazul să jucăm fotbal. Acum așteptăm în case, iar când totul o să treacă putem vorbi din nou, despre fotbal.

Situația este foarte complexă la nivelul întregii lumi. Nu ai altă soluție decât să stai în casă și să eviți contactul cu ceilalți. Eu stau acasă cu soția, fiica și câinele meu. Am un program individual de urmat pentru a nu-mi pierde forma. Probabil că vom reîncepe fotbalul, se estimează de undeva din aprilie. Dar totul este imprevizibil.

Sunt bine, atât pe teren, cât și în afara lui. Familia mea s-a adaptat extraordinar în România, iar asta contează extraordinar și pentru mine sau pentru randamentul meu”, a declarat Diego Fabbrini.

Citește și:

Predică excepțională de Buna Vestire: ”Poate ei puteau să fie medici sau politicieni de mare valoare”

Previous EXCLUSIV Informarea primită astăzi de către conducători după ce s-a decis la UEFA
Next Avertisment pentru Negoiță: ”Vor plăti la final”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *