--> -->

Ultimele vești despre construirea stadionului


-->
Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost demarată o expertiză tehnică pentru stabilirea valorii stadionului Dinamo în vederea demolării, construcţia noii arene fiind în linie dreaptă.

„Suntem în linie dreaptă cu stadionul. Pentru a putea efectua demolarea unei investiţii trebuie să stabileşti prin Hotărâre de Guvern valoarea obiectului pe care îl demolezi. În acest moment, având în vedere litigiul care a fost cu societatea domnului Badea şi investiţiile care au fost efectuate, impropriu spus investiţii, trebuie să stabilim valoarea.

În acest sens, avem demarată în acest moment o expertiză tehnică care se desfăşoară la stadion pentru stabilirea valorii proiectului anterior”, a declarat Ionuţ Popa.

În luna decembrie a anului trecut, CS Dinamo a prezentat o schiță a noului stadion, care ar fi trebuit să apară în locul velodromului. În urmă cu câteva zile, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că noul stadion va fi construit în locul celui existent. CNI a confirmat acum acest lucru, însă proiectul va intra în linie dreaptă numai după ce situația juridică a complexului sportiv va fi lămurită de CS Dinamo.

Stadionul Dinamo are acum o capacitate de 15.032 de locuri. Bătrânul stadion a fost inaugurat în 1952 și renovat o singură dată, în 2007.

Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă în jur de 33.000 de locuri.

Citește și:

Lucian Bode anunța care e propunerea PNL de premier

-->
Previous Un fost mare atacant vrea la Dinamo
Next Primul jucător adus de Rednic. De mâine e la antrenamente Video

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.