Ultimele noutăți oferite de Zăvăleanu


-->
Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că Dorin Șerdean s-a hazardat când a spus că gruparea se îndreaptă spre faliment.

Dorin Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la spaniolul Pablo Cortacero, a anunțat recent că Dinamo se îndreaptă spre faliment, însă Răzvan Zăvăleanu a spus că acesta s-a hazardat.

Administratorul judiciar de la Dinamo spune că remarca fostului președinte este una din exterior, pe care nu o poate lua în serios.

„Cred că s-a hazardat să spună lucrul acesta. Este doar o considerație din exterior, pe care nu o pot lua foarte în serios”, le-a spus jurnaliștilor Răzvan Zăvăleanu, prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj.

În altă ordine de idei, oficialul clubului spune că doi dintre jucători i-au confirmat deja că vor rămâne la Dinamo, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba înainte ca ei să semneze contractele.

„Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

Ce cred eu că ar fi oportun este ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Cred că acesta ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin consiliului local și nu mai sunt discuții.

Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit.”

2 jucători rămân în continuare la club

Dintre jucătorii care terminaseră contractul, doi mi-au confirmat că vor rămâne la Dinamo.

În privința lui Cosmin Matei, el semnase deja cu Dinamo pentru Liga 1. Nu am avut niciun fel de problemă să oprim colaborarea cu el pentru că e un jucător valoros care merită să joace în prima ligă.

Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform ProSport.

Citește și:

Eros Ramazotti în concert la București

Previous Mirko Ivanovski pleacă la Petrolul Ploiești
Next Ce datorii noi a acumulat Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *