Ultimele noutăți despre Ante Puljic


Transferul lui Ante Puljic la Dinamo este unul dintre cele mai așteptate mutări din ultima vreme în Ștefan cel Mare. Fundașul croat de 31 de ani se pare că nu se lasă prea ușor, dat fiind oferta mică pe care șefii ”câinilor” i-au făcut-o, și a preferat să așteaptă până în ultima zi de perioadă de mercato, care este mâine, 2 septembrie, pentru a nu rata o ofertă mult mai bună care ar fi putut apărea dintr-un alt campionat. Oricum el poate semna și mai târziu, dat fiind că este jucător liber de contract.

Practic, astăzi este ultima zi de așteptare pentru Ante Puljic. Apărătorul este încă în Croația, dar el ar trebuie să ajungă în seara asta în București pentru ca mâine să efectueze vizita medicală și să se prezinte săptămâna viitoare la antrenamentele ”câinilor”. Asta în cazul în care se hotărăște cu adevărat să vină la Dinamo. Cert este că niciun conducător nu a vrut să explice exact ce se întâmplă în cazul lui Puljic, dar să sperăm că transferul va fi cu happy-end pentru ”câini”.

Citește și:

Veste bună pentru Dusan Uhrin. Un nou jucător la antrenamente

Previous Veste bună pentru Dusan Uhrin. Un nou jucător la antrenamente
Next Nedelcearu îi desființează pe cei de la FCSB: "Asta sper"

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  septembrie 1, 2019
  Răspunde

  Din pacate, la DINAMO exista, in momentul de fata (de fapt, cam de 7 ani), un singur conducator (actionarul majoritar – oare?).
  Ceilalti membri ai asazisei structuri manageriale par a fi mai degraba „atarnatori” decat factori de decizie, sau cel putin asta reiese din ceea ce se petrece in cadrul clubului.
  Si cum domnul conducator nu se prea pricepe la fotbal (el a declarat asta), jocul echipei si, implicit, pozitia din clasament, sun pe masura „mangementului” clubului.
  Sper sa nu mai dureze mult pana sa apara soarele dintre nori si in Groapa din Stefan cel Mare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *