Ultimele noutăți de la echipă


Dinamo o va întâlni vineri, de la ora 21:00, pe Academica Clinceni. Lanterna roșie a Ligii 1 nu a mai obținut o victorie din 20 aprilie, când reușea să o învingă în play-off pe Sepsi, scor 2-1.

GSP.ro prezintă ultimele noutăți de la Dinamo înaintea meciului de vineri cu Academica Clinceni (21:00).

Rednic a început de luni antrenamentele echipei și formația va avea câte o ședință de pregătire zilnic. Joi este o altă zi importantă, întrucât cei nevaccinați urmează să fie supuși testelor Covid, înaintea intrării în cantonament.

După ce l-a trimis pe Steliano Filip în tribună și nu s-a bazat pe el la partida cu FCU Craiova (0-0), Rednic a dat undă verde ca fotbalistul de bandă stângă să se antreneze din nou cu roș-albii. Rămâne de văzut dacă Stelu va face parte din lotul pentru meciul cu Academica de vineri.

Marele dezavantaj al roș-albilor în această perioadă este că noii veniți în „haită” au pierdut nu doar perioada de pregătire centralizată din vară, dar au fost fără angajament de multă vreme, având perioade îndelungate fără jocuri oficiale.

Tocmai de aceea, săptămânal, Mircea Rednic are probleme în privința jucătorilor care au diverse accidentări. De exemplu, Cătălin Carp, un singur meci, apoi accidentat după debut, va reîncepe pregătirile alături de „câini”, însă nu se știe când va putea fi o opțiune pentru meciuri.

Michel Espinosa abia spre finalul săptămânii va reveni la antrenamentele normale. Ultima rundă, cu FCU Craiova, a îngroșat rândul fotbaliștilor care s-au ales cu diverse probleme medicale, printre care Gabi Torje și Nikolaos Kainourgios! Totuși, se speră refacerea lor la timp, mai ales că se numără printre titulari.

Citește și:

Încă două târguri de Crăciun, pregătite de deschidere

-->
Previous Nicolae Badea a convins un fost acționar să revină la Dinamo
Next Adrian Mutu, antrenor la Dinamo?! Cum a reacționat „Briliantul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *