Ultimele noutăți de la Dinamo


Dinamo are meci în câteva minute, de la ora 18:00, cu Farul Constanța, în direct pe ProX.

În privința formulei pe care are de gând s-o afișeze în amicalul cu „marinarii”, Stoican și dinamoviștii vor vedea la lucru câteva noi transferuri. Cu Mioveniul (0-2), a jucat Răzvan Patriche. Cu Farul, vor mai intra pe teren Marius Tomozei, fundaș dreapta, dar și Alin Buleică, și Nemanja Petrovic, jucători ofensivi sosiți în probe.

Conform informațiilor GSP.ro, extrema dreapta este apreciată de către staff-ul tehnic, după antrenamentele acestei săptămâni, dacă nu va apărea un scurtcircuit în aceste zile, Alin Buleică va semna și el cu Dinamo.

Legat de mijlocașul francez Balthazar Pierret, sosit deunăzi la Dinamo, el face antrenament separat momentan. Va fi o opțiune pentru primul meci oficial al sezonului, dar nu intră în calcule pentru amicalul cu Farul. A efectuat doar o singură ședință de pregătire de când a ajuns la București. Pierret va semna și va fi prezentat oficial de Dinamo în zilele următoare.

Chiar dacă vine de la penultima clasată din liga a treia franceză, jucătorul este foarte apreciat de către cei din Ștefan cel Mare.

Comparat cu Omrani

„Am văzut mai multe meciuri, în care se vede că are calitate. Și Omrani când a semnat cu CFR Cluj a venit din postura de jucător de liga a treia, Marseille îl trimisese în eșalonul inferior, iar acum este unul dintre cei mai buni din România. Pierret e fotbalist, bagă materiale, are și viziune, un real câștig”, au transmis oficialii dinamoviști pentru GSP.

Ricardo Grigore a fost răcit câteva zile, a revenit la antrenamente pe sintetic, dar de bine ce s-a întors la pregătiri, s-a plâns că are probleme la tendoane!

La rândul său, Gabriel Torje, unul dintre fotbaliștii importanți ai ”câinilor”, nu s-a antrenat deloc în ultimele zile și nu va juca nici contra lui Gică Hagi, staff-ul tehnic anunțând că este răcit. El se pregătește separat, așa cum a prezentat el însuși pe pagina sa de Instagram.

Totodată, Steliano Filip nu se mai antrenează cu echipa, vrea să plece, a transmis că-și va lua un week-end liber, forțând plecarea din Ștefan cel Mare. Michel Espinosa s-a întors în România, nu vrea să rezilieze, se pregătește separat alături de Nikos Kainourgios, cei doi pozând bucuroși, pe InstaStory, de la antrenamentul pe care l-au efectuat la Săftica.

Iar Marko Nunic s-a sucit: după ce a spus că are ofertă să plece, așteptând rezilierea, azi a transmis că vrea să continue, dar nu a mai sosit la antrenamente.

Citește și:

Ziua Eminescu: 172 de ani de la nașterea geniului, ce face ultimul urmaș al poetului

-->
Previous Steliano Filip: "Efectiv nu mai pot psihic"
Next Speranțe spulberate pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *