--> -->

Ultimele informații privind intrarea în insolvență


-->
Dinamo a avut astăzi 23 de jucători la reunire, un număr destul de mare ținând cont de probleme echipei. Deși sunt mulți jucători tineri, aceștia vor trebui pregătiți, căci va fi nevoie de ei. Din acest sezon, vor trebui folosiți 2 jucători născuți după anul 2000, din care unul să rămână pe teren toată partida.

Mario Nicolae a vorbit în ProSport și a oferit foarte multe informații despre echipă

„Sunt destul de mulți jucători deocamdată, suntem bine. Așteptăm de la zi la zi să terminăm cu interdicția de a legitima jucători noi și sper să putem să aducem jucătorii pe care ni-i dorim și cu care am discutat. E o sumă destul de mare, am făcut apel la TAS și așteptăm decizia de a suspenda hotărârea. Să sperăm că putem plomba tot ce se poate plomba.

E clar că în perioada asta, când se termină campionatul, pleacă jucători și vin jucători. Bejan este cu noi și își dorește să rămână, deși i s-a terminat contractul. Și noi ne dorim să rămână. Janusz Gol a spus oficial că nu mai vrea să vină, Fabbrini urmează să vină.

Zilnic discutăm, 4-5 jucători pe posturile pe care avem nevoie. Ne-am fi dorit să-i avem în cantonamente, dar, din păcate, nu se poate. Așa cum a fost și până acum, banii de cantonamente sunt dați de suporteri, de programul DDB, de sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în față. Mai sunt drepturile de televizare și să sperăm că vor mai fi vânzări de jucători.

Deian Sorescu și Paul Anton sunt greu de ținut, dar să sperăm că vor veni oferte. Sunt de la zi la zi oferte din Polonia și Rusia. Ar trebui să vedem, să ajungem la un consens.”

Între timp, Deian Sorescu a primit o ofertă din Polonia.

Oferta scrisă pe adresa clubului

„Mister Dusan Uhrin a primit o parte din drepturile salariale cuvenite. Deocamdată, se analizează posibilitatea aceasta, de intrare în insolvență, nu pot să o neg. Vorbim de viitorul lui Dinamo și o posibilă intrare în insolvență ne-ar ajuta să reeșalonăm datoriile și să construim mai bine decât s-a făcut în ultimii ani. Dacă se făceau bine lucrurile în trecut, nu ne mai aflam în situația asta.”, a spus oficialul dinamovist pentru aceeași sursă.

Citește și:

Valeriu Gheorghiță e temător: ”Această tulpină va deveni dominantă”

-->
Previous Oferta scrisă pe adresa clubului
Next Dusan Uhrin nemulțumit la reuniunea echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.