Ultimele informații primite de la Botoșani


Meciul de aseară de la Botoșani a fost amânat din cauza ninsorii abundente și nici în acest moment lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Meciul mai mult ca sigur nu va fi reprogramat LUNI. Finanțatorul moldovenilor a anunțat cum stau lucrurile.

”Chiar și în momentul acesta ninge. Nici astăzi nu se poate disputa partida. S-au făcut eforturi mari. Ninsoarea a venit la 18:30 sâmbătă seară, meciul începea la câteva ore după. Nu puteam să disputăm partida, oamenii au fost înțelegători. Am luat legătura cu Liga, chiar nu puteam disputa partida. Se putea reprograma partida cum era la Sibiu. Erau discuții și pentru azi, la prânz.

După prognoza meteo, nici astăzi nu se putea disputa partida, ceea ce se și întâmplă. Am avut ghinionul ăsta să nu putem juca. Și acum șase ani, angrenați în lupta pentru promovare în Liga 1, am avut două etape pline cu zăpadă. Am distrus terenul atunci, îmi aduc aminte. Au luat în calcul să rămână pentru astăzi. Au luat cina târziu, au stat pe la ora 21:45, până când s-a dat comunicatul oficial de la LPF. După acel comunicat au plecat și cei de la Dinamo. La momentul acesta nu se poate juca”, a spus Cornel Șfaițer, finanțatorul celor de la FC Botoșani, la Digi Sport Matinal.

-->
Previous EXCLUSIV E clar, NU se mai joacă nici mâine! PERIPEȚII pentru dinamoviști la întoarcere
Next Ionuț Nedelcearu, discurs DUR astăzi: ”Sper să fie adevărat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *