Ultimele informații oferite de Zăvăleanu


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit pentru Fanatik despre demiterea lui Mircea Rednic. Oficialul a precizat că acesta a fost răspunsul lui Iuliu Mureşan referitor la plecarea de la club.

Cum aţi ajuns la soluţia extremă de a-l demite pe Mircea Rednic?

– În primul rând, rezultatele sportive ale echipei ne-au făcut pe toţi să credem că situaţia va fi greu de remediat dacă nu se va produce un şoc la echipă. Am sperat că la meciul cu Farul se va produce revirimentul de care avem nevoie, dar aţi văzut meciul, acest lucru nu s-a întâmplat. Până la urmă, domnul Mureşan a preferat să taie în carne vie şi să aleagă o altă soluţie. Era momentul cel mai prielnic, având în vedere că vine pauza asta. Se pot stabili lucrurile cu lotul de jucători, pregătire şi tot ce trebuie.

A contat şi faptul că Mircea Rednic a anunţat public ce jucători dă afară, pe cine nu mai vrea să vadă la echipă?

– Independent de ceea ce s-a întâmplat în bucătăria clubului, nu am vorbit urât niciodată despre nimeni, tocmai pe ideea că am oferit suport total. Am încercat să fim o echipă. Nu o să modific aceste lucruri. Au fost tot felul de motive, dar prefer să rămânem în zona cavalerismului şi să nu discutăm despre aceste lucruri. Cert este că elementul primordial au fost rezultatele foarte rele.

Dar pe dânsul de ce nu l-aţi anunţat de demitere?

– A fost anunţat instituţional, potrivit contractului individual de muncă.

Şi prin telefon?

– Personal, nu am vorbit cu dumnealui, dar nici nu este în atribuţiile noastre să vorbim. Administratorul special a luat o decizie pe care a supus-o aprobării. Am ratificat şi aşa s-au desfăşurat lucrurile.

Ce urmează pentru Dinamo după numirea lui Flavius Stoican?

– Urmează să ne spună părerea lui despre lot şi să ne sfătuim, aşa cum stă bine unei echipe. Să discutăm, să alegem soluţiile pe care împreună le considerăm cele mai bune. Nu mă refer aici la mine, ci la antrenor, director sportiv şi administratorul special, care sunt specialişti şi trebuie să se poată pronunţa.

Deci nu pleacă domnul Mureşan?

– Nu, nu s-a pus problema.

El a spus că e supărat de situaţie şi va da un răspuns la o eventuală plecare…

– Acesta este răspunsul pe care l-a dat domnul Iuliu Mureşan, probabil.

Citește și:

Fanii sunt furioși, retrageri masive din programul socios. Mureșan: ”Ne descurcăm și fără banii DDB”

-->
Previous Motivul despărțirii lui Rednic de Dinamo
Next Mesaj din DDB: "Va fi război"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *