Ultimele informații oferite de Nicolescu


Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, susține că există o conspirație împotriva echipei, criticând arbitrajele și deciziile aparent defavorabile care au costat echipa 10 puncte. El respinge sugestia unui conflict intern între antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic.

În ultimele două etape, echipa a pierdut 3 puncte, ceea ce ar putea avea consecințe importante la final. Dinamo a ratat victoria împotriva Petrolului (1-1), după ce un penalty a fost acordat în minutul 90+3 și transformat de Gicu Grozav în minutul 90+13. Apoi, luni seară, bucureștenii au suferit o înfrângere la Galați, împotriva Oțelului (0-1), printr-un gol încasat în ultima fază a meciului.

Ieri, jurnalistul Radu Naum a dezvăluit în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport că antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi fost implicați într-un conflict care ar fi putut escalada în vestiar, după meciul cu ploieștenii. Se pare că cei doi s-au împins reciproc.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ținut să aibă o poziție oficială vizavi de acest subiect.

„Cât de tare deranjează Dinamo?! Tot play-out-ul fară spectatori. Penalty-uri inexistente dictate împotriva noastră în ultimele minute. Zeci de erori de arbitraj care ne-au refuzat minim 10 puncte în sezonul regulat și două puncte în play-out.

Și, de ultima oră, zvonuri ridicole despre tensiuni între antrenori și jucători. Se încearcă sistematic, cu un uriaș consum de resurse, să fim destabilizați.

Cât de tare îi deranjăm? Cât de mult a încurcat revenirea imediata a lui Dinamo în prima ligă pe cei care își făcuseră alte planuri? Această campanie furibundă dezlănțuită împotrivă noastră ne motivează să strângem rândurile.

Spre disperarea celor care inventează conflicte, Mister, jucătorii și întregul staff luptă solidar pentru Dinamo, pentru suporteri și pentru dreptul echipei care a câștigat de 18 ori campionatul intern de a rămâne și de a performa în prima ligă”, a reacționat Nicolescu pentru Gazeta Sporturilor.

Despre decizia Comisiei de Recurs a LPF

„O decizie foarte drastică, din toate punctele de vedere. Nu ne mai rămâne decât să învățăm din ea. Vom încerca și alte mijloace pentru a găsi alternative la această suspendare, detalii pe care le veți afla la momentul oportun.

Trebuie să fim foarte, foarte puternici în acest moment. Acum, este nevoie să se unească toate energiile fanilor dinamoviști, pentru triumful echipei. Al lui Dinamo, nu al unei persoane anume.

Nu a mai rămas prea mult de comentat. O eventuală intervenție la judecata TAS ar dura între 4 și 7 luni! Nu ne poate aduce niciun beneficiu. Nici nu ar fi o sancțiune împotriva forului ce a luat decizia. Totul ar fi tardiv”, a explicat Nicolescu pentru GSP.ro.

Citește și:

Rezervația 12 Apostoli: „Vezi fețe diferite”

Previous Zero ocazii, zero puncte. Bătuți iar la ultima fază
Next Viitorii adversari și-au împărțit azi 100.000€

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *