Ultimele informații legate de deplasarea fanilor la Craiova


Fanii dinamoviști pregătesc o deplasare istorică astăzi, pentru meciul cu FCU Craiova. Mobilizarea acestora este extraordinară, iar pentru a merge totul ca la carte, PCH vine cu informații și recomandări pentru suporterii care vor face deplasarea.

??? Astazi, toate drumurile duc la Craiova!

⏰La ora 14:30, sosesc autocarele in Dinamo. La ora 15:30, plecam spre Craiova.
?⚪⚫ Veniti doar in ROSU, ALB sau NEGRU;
?? Aduceti toate steagurile de fluturat, fie ele mari sau mici;

??Cumparati-va tot, de mancat si de baut, inainte. Pe drum nu vom opri pentru cumparaturi. Suntem foarte multi si ar insemna sa nu mai ajungem la timp la meci. Ne vom opri exclusiv pentru nevoile fiziologice;

? Cei care nu aveti teste rapide facute, Hemolab va aseapta in fata la Dinamo, de la ora 12:30 pana la plecarea autocarelor, 15 Lei. Veniti din timp! Cei vaccinati nu au nevoie de test;

? Sa aveti pregatiti 30 Lei / om pentru autocare. Trebuie sa le platim astazi si pe cele suplimentare;

? Bilete la meci luati direct de la casele de la Dinamo. 10 Lei. De asemenea, avem bilete si la Craiova, la intrarea in sectorul nostru. Intra toata lumea!

Nu există suporter în lumea asta care să nu spună că e gata oricând să facă sacrificii pentru echipa iubită. Noi însă am fost obligați de soartă să ne demonstrăm loialitatea prin fapte.

Împreună am scos clubul din ghearele morţii, i-am salvat active, ne-am luptat cu acționari iresponsabili, am plătit salarii, am asigurat deplasări, am obținut licențe, am tremurat pentru retrogradare, am căzut împreună şi ne-am ridicat la fel, am realizat coregrafii memorabile, am dat mereu tot ce am avut mai bun în noi pentru ca Dinamo să poată merge mai departe şi ne-am salvat camarazi de la moarte. Toate acestea şi încă pe atâtea ne fac să fim unici în lume!

Suntem suporterii care în viața asta mai avem ceva de făcut şi nu ne vom opri până când nu ne vom îndeplini misiunea. Marşul nostru pentru Dinamo continuă!

Astăzi trebuie să mai ducem o treabă la final. Şi nu pentru că am mai avea ceva de demonstrat, ci pentru că ăştia suntem!

Mai sunt 17.000 de bilete rămase pentru sold out pe Arena Națională şi îl vom face în câteva ore!

BILETE VIRTUALE

HAIDEȚI, CÂINILOR, MOBILIZAREA!
Umăr lângă umăr, toată suflarea alb-roşie!
DINAMO ARE NEVOIE DE NOI!

Grupurile DDB, dați de ştire la oameni!
Share la postare, vă rugăm!
Print screen cu biletele achiziționate!

AICI E DINAMO, FRAȚILOR! ” – se arată în postările DDB

Citește și:

Căpitanul Craiovei amenință Dinamo: „Nicio șansă lui Dinamo”

-->
Previous Căpitanul Craiovei amenință Dinamo: „Nicio șansă lui Dinamo”
Next Iuliu Mureșan înaintea meciului cu Craiova: "Mai bine plec decât.."

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *