Ultimele informații înainte de startul sezonului


Dinamo București se apropie rapid de începutul sezonului 2024 – 2025 din Superliga României, iar antrenorul Zeljko Kopic (46 de ani) a oferit câteva concluzii în urma cantonamentului din Slovenia.

În presezon, „câinii” au disputat patru partide amicale. Prima s-a încheiat cu o remiză, 1-1, împotriva echipei Unirea Slobozia. Au urmat două victorii consecutive, 4-3 cu Domzale și 2-1 cu NK Bistrica, ambele echipe din Slovenia. Ultimul meci amical a adus o înfrângere pentru Dinamo, scor 0-2, în fața echipei Kryvbas din Ucraina.

Dinamo București a finalizat cantonamentul de pregătire din Slovenia, iar după sesiunile de antrenament și meciurile amicale programate, antrenorul Zeljko Kopic s-a declarat, în general, mulțumit.

„Trebuie să spun că jucătorii s-au descurcat bine, s-au antrenat bine, am avut 5 meciuri de pregătire, mai avem multe lucruri de îmbunătățit. Jucătorii sunt obosiți, mai avem o săptămână până la meciul cu CFR, o să lucrăm să ne recuperăm fizic, să fim proaspeți, să punem la punct anumite lucruri din punct de vedere tactic. Am avut ceva probleme medicale, dar nimic ieșit din comun și este unul dintre lucrurile cu care sunt mulțumit”, a declarat tehnicianul lui Dinamo.

În continuarea reacției sale, antrenorul lui Dinamo a mărturisit că încă nu a definitivat lotul și că mai așteaptă din partea conducerii oficializarea unor transferuri:

„CFR este un adversar puternic, jucăm în deplasare, am încredere în jucători, în staff, arătăm bine și vom da totul pentru puncte. Am lucrat la noul sistem, 4-3-3, trebuie să adaptăm noii jucători, mai căutăm încă să vină jucători, dar băieții se antrenează bine și nu am nimic de comentat la antrenamente”, a completat Zeljko Kopic.

Despre ultimul amical

„Meciul de astăzi (n.r. – sâmbătă, 6 iulie) am jucat timp de 90 de minute cu același grup, am avut momente bune de joc, am avut posesia, ar trebui să fim mai atenți în treimea adversă, am avut ocazii, trebuie să analizăm anumite reacții defensive, dar am fost bine per total”, a mai declarat Zeljko Kopic.

Citește și:

Tudor Arghezi, geniul literar fără Bacalaureat

Previous Analiza lotului lui Dinamo: veniri+plecări
Next La ce echipă a ajuns Deniz Giafer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *