Ultimele informații despre vânzarea lui Dinamo. Borcea intervine și EL!


Se mărește numărul oamenilor interesați să preia Dinamo! Crește în fiecare zi lista cu cei disponibili, verbal, să preia gruparea de la Ionuț Negoiță, care i-a fixat, tot verbal, un preț de 5 milioane de euro, scrie gsp.ro.

În afara grupului de investitori din Marea Britanie cu origini arabe și a asociațiilor de suporteri care și-au anunțat intențiile clare de a achiziționa al doilea cel mai titrat club românesc, și Patrick Borcea ia în calcul să se implice la gruparea din Ștefan cel Mare. Cum tatăl său este încă în detenție după „Dosarul Transferurilor”, Patrick (20 de ani) a început să se implice tot mai mult în afacerile familiei, iar printre țintele lui, cu acordul tatălui, este să vândă apartamentul de lux de la Miami, acum cotat pe site-urile imobiliare de specialitate la 2,2 milioane de dolari. El a mers deja în Statele Unite ale Americii pentru a încerca să vândă acest imobil.

Până la ceva palpabil de pe frontul din Miami, ieri după-amiază a fost o întâlnire informală la RIN Grand Hotel între Negoiță și Adrian Thiess, intermediarul afacerii din partea investitorilor britanici. Iar astăzi ar urma să fie o teleconferință în trei, între Negoiță, Nicolae Badea și oamenii din Regat.

Citește și:

Țucudean: ”Tot mințim oamenii”. Ce a spus după scărița cu Israel

 

-->
Previous Țucudean: ”Tot mințim oamenii”. Ce a spus după scărița cu Israel
Next Ce schimbări va face Contra cu Suedia. Cum va arăta România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *