Ultimele informații despre stadion. Unde se va face după ce Badea a fost evacuat


Toți dinamoviștii au un singură speranță. Ca stadionul din Ștefan cel Mare să se facă. Atât Mircea Lucescu, cât și Cristi Borcea au vorbit recent despre importanța unei noi arene și se pare că aceasta se va face până la urmă.

„Stadionul se va face, capacitatea va fi de 18.000 de locuri. Sunt încrezător că va fi inclus în lista pentru EURO 2020. S-a intrat în linie dreaptă privind procedurile de proiectare, iar în primăvara anului viitor ar trebui să se înceapă treaba. Stadionul va fi pe Velodrom”, a declarat aseară Alexandru David.

Președintele lui Dinamo a vorbit și despre proiectul DDB:

„Au existat momente de confuzie în ceea ce privește apariția pe tricou a sintagmei «Doar Dinamo București». Este o încercare reușită a clubului de a demonstra că susținem proiectul suporterilor. Asociația respectivă e cooptată în acționariat, urmând ca în perioada următoare numărul acțiunilor pe care cei de acolo vor vrea să le achiziționeze să crească. Nimeni nu știe cât va dura, un an, 10 ani sau 30 de ani până ca acest lucru să se întâmple. Suntem parteneri, e un proiect pe care clubul îl susține”.

Citește și:

Alexandru David, anunț despre VIITORUL echipei

-->
Previous Alexandru David, anunț despre VIITORUL echipei
Next El poate fi salvarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *