Ultimele informații despre revenirea suporterilor pe stadion


-->
După ani bine de 14 luni în care fanii au avut interzis pe stadioanele din România, aceștia se vor întoarce în tribune la meciul din finala Cupei, Craiova-Astra.

După anunțul din urmă cu o săptămână în care autoritățile au anunțat relaxarea restricțiilor, toți microbiștii au putut spera că se pot întoarce pe arene chiar în aceste ultime etape. Din păcate, aceștia mai au de așteptat până în ediția următoare de campionat. Justin Ștefan, secretarul general LPF a lămurit pe contul personal de Facebook aceste lucruri.

„Simt nevoia sa fac cateva precizari legate de revenirea spectatorilor pe stadioane.

Este nevoie de un Ordin comun, dat de MTS si MS, care sa reglementeze conditiile in care urmeaza ca publicul sa revina in arenele sportive.

Acest ordin nu se poate face peste noapte. Cred ca ne-am saturat cu totii de acte normative facute pe genunchi. Tin permanent legatura cu cei de la Ministerul Sportului, i-am rugat tot timpul sa urgenteze procedura birocratica de emitere a ordinului, si inteleg ca acesta a plecat deja pe circuit, catre Ministerul Sanatatii. In cateva zile, el va fi publicat in Monitorul Oficial.

Nu refuza nimeni sa puna in aplicare masurile anuntate de Presedintele Johannis, asa incat va rog sa nu va mai luati dupa speculatiile din media. Este simplu sa judecam din afara. Chiar si eu, un sustinator vechi al ideii redeschidetii stadioanelor, am momente in care parca nu mai pot astepta.

Dar mai este nevoie doar de putina rabdare. Stiu ca e greu, dar momentul reintoarcerii pe stadioane, pentru a sustine echipa favorita, este tot mai aproape.” – se arată în postarea lui Justin Ștefan de pe Facebook.

Citește și:

Marian Drăgulescu, chestionat între Steaua și Dinamo: ”Din cauza ei am plecat”

Previous Cheia succesului lui Dușan Uhrin
Next Presa din Spania confirmă: „A ajuns la un un acord”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *