Ultimele informații despre negocieri


Astăzi e ziua decisivă la Dinamo. Negocierile pentru preluarea clubului de la Dorin Șerdean se reiau, dar posibilii investitori încep să-și piardă răbadrea.

UPDATE ora 14:50, conform GSP. » Răbdarea potențialilor investitori, la limita maximă
„Nu a existat până acum nicio analiza a casei de avocatură a potențialilor investitori”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

Tratativele merg mai departe, cu toate că răbdarea oamenilor de afaceri interesați de finanțarea Dinamo este la limita extremă.

UPDATE ora 14:00 » Discuțiile dintre Șerdean și posibilii investitori continuă
Conform reprezentaților lui Dinamo care se ocupă de tranzacție, o posibilă necedare a lui Șerdean doar ar complica procedura de preluare. Discuțiile între părți continuă, neexistând un răspuns negativ din partea investitorilor.

Conform Playsport, luni noaptea, între cerere și ofertă exista un blocaj important. Dorin Șerdean a solicitat 550.000 euro în schimbul acțiunilor Lotus (72,8% din SC Dinamo 1948 SA), avocații împuteniciți de „One” au înaintat 400.000 euro, sumă condiționată de anumite performanțe și tranșe.

Ardeleanul ar accepta suma chiar în rate și a stipulat o sumă de minimă două milioane de euro care ar urma să fie virată în contul SC Dinamo 1948 SA, de către cumpărător, drept garanție a investiției.

Ce oferă investitorii?

Este vorba de 400.000 de euro, pe care fostul președinte de la Dinamo ar urma să-i primească eșalonat și, cel mai important în nodul negocierilor, stipulat. Mai precis 100.000 la semnarea actelor, 100.000 în următorul an și ceilalți 200.000 în funcție de performanțele echipei după o eventuală promovare. Play- Off, trofee câștigate, reprezentare europeană. Contextul a fost refuzat vehement de Dorin Șerdean, astfel că negocierile par blocate, cel puțin până la noi oferte.

Citește și:

Trenul ”Orient Expres” a ajuns în România

Previous Șerdean aproape de a ceda acțiunile
Next Ultimele declarații ale lui Murad

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *