Ultimele informații despre Mircea Lucescu


Mircea Lucescu,Razvan Lucescu
-->

Mircea Lucescu împreună cu staff-ul său sunt blocați la 20 de kilometri de Kiev, în cantonamentul formației Dinamo Kiev. Antrenorul n-a vrut să fie laș și să-și abandoneze echipa chiar dacă pericolul unui război era iminent. Așa că a rămas blocat în Ucraina, fiind mult prea periculos în acest moment să traverseze țara ca să se întoarcă cu mașina în România, zborurile fiind toate anulate.

Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: ”Asta îl va face să se simtă bine”

Răzvan Lucescu s-a calificat aseară în optimile Conference Leaque cu PAOK, victorie pe care i-a dedicat-o tatălui său.

„Mă gândesc mereu la tatăl meu, care e în Ucraina. Am vorbit de trei ori astăzi (n.r. – ieri) la telefon. Mi-a spus că, pentru el, cel mai important e ca PAOK să se califice: «Învinge pentru mine!». Asta îl va face să se simtă bine”, a spus antrenorul care a împlinit 53 de ani pe 17 februarie. A fost cadoul său pentru Mircea Lucescu, tatăl în vârstă de 76 de ani.

PAOK a condus cu 2-0, Midtjylland a redus scorul (fusese 0-1 în tur) și totul s-a decis la penalty-uri. 5-3 pentru alb-negri, cu Alex Mitriță transformând a patra lovitură de pedeapsă. Intrase în minutul 71.

Gianni Infantino: ”Am fost șocat”

Preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), Gianni Infantino, s-a declarat „preocupat” de situaţia „tragică şi îngrijorătoare” după lansarea de către Rusia a unei intervenţii militare în Ucraina, fără a face însă în anunţ cu privire la următoarele meciuri organizate pe teritoriul rus

„Am fost şocat de ceea ce am văzut, sunt preocupat şi îngrijorat de această situaţie. FIFA condamnă folosirea forţei de către Rusia. Violenţa nu este niciodată o soluţie. Facem apel la toţi actorii să restabilească pacea printr-un dialog constructiv”, a spus liderul forului fotbalistic mondial, joi, într-o conferinţă de presă, în timp ce Rusia urmează să găzduiască una sau chiar două întâlniri din play-off-ul Cupei Mondiale 2022, pe 24 şi 29 martie.

Situație îngrijorătoare la Kiev

În Ucraina conflictul este departe de a se fi încheiat. Țara vecină se așteaptă la un atac cu tancuri rusești astăzi. Ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Hanna Maliar, a avertizat că forţele ruseşti vor intra vineri în zone de la marginea Kievului, după ce autorităţile au anunţat că oraşul şi alte locuri au fost atacate de rachete ruseşti la primele ore ale dimineţii.

Forţele ruseşti se află la aproximativ 30 de km de Kiev, conform unor oficiali ai administraţiei Biden. Hanna Maliar a adăugat că unităţi ale armatei ucrainene apără poziţiile pe patru fronturi, deşi sunt depăşite numeric.

Previous Răducioiu va urmări meciul din tribune
Next Florin Bratu: "Sper să revin la Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *