Ultimele informații despre meciul de la Craiova


Dinamo trebuie să lupte mâine pe un teren ostil pentru a  se va califica în semifinalele Cupei României, ceea ce ar aduce speranță în inimile fanilor dinamoviști pentru că un eventual trofeu ar însemna și calificarea în turul III preliminar al Europa League.

„Este adevărata finală a Cupei României. Cine va câștiga, va lua și trofeul. Dinamo își joacă ultima șansă, Craiova e aproape de primul trofeu pe care poate să-l aducă după mulți ani. Va fi un meci de șah, dar care poate genera un spectacol. Dacă trecem de Dinamo, mai avem doar doi pași de făcut. Dinamo vine după o comoție greu de suportat, greu de digerat.

Gazonul din Bănie arată și el bine, iar oltenii speră că acesta să facă față, chit că se anunță ploaie la ora partidei de marți. Terenul era foarte bine. Cei care răspund mi-au zis că e mult mai bun decât la meciul de la Timișoara. E mai tare acum. Prognoza de ploaie sau lapoviță sper să nu se adeverească, dar instalația de încălzire funcționează. Cred că vor veni 25.000 de oameni, dar pot să pun pariu că va fi sold-out și se va juca cu casa închisă”, a spus Marcel Popescu, președinte U Craiova.

-->
Previous Un jucător important va pleca: ”Nu va mai rămâne. E afectat”
Next Florin Bratu a mărturisit de ce a venit la Dinamo: ”Iubesc acest club”. Ce are de gând

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *