Ultimele informații despre interdicția de la FIFA


În cadrul unei intervenții telefonice la ProSport Live, Zăvăleanu a menționat că Dinamo a primit un email de la FIFA în care se specifică că Dinamo nu poate face dovada faptului că nu are bani să plătească restanțele către Isma Lopez.

„Nu există o decizie oficială. Avem un mail în care ni se spune, absolut aberant mi se pare mie, că nu putem face dovada faptului că nu avem bani să plătim. Așa ceva n-am mai auzit niciodată. Nu există o decizie a FIFA, în acest moment.

Deschiderea de către o instanță judecătorească din Uniunea Europeană a unei proceduri de insolvență certifică faptul că nu sunt fonduri disponibile pentru a fi plătiți creditorii, este definiția legală. Exista un articol în regulament care spune că odată cu deschiderea procesului insolvenței trebuie să fie închise procedurile de acest gen.

Dar, în cazul nostru, avocatul vrea să se convingă, înainte de a lua o decizie, că nu putem să facem plata. Mie mi se pare puțin de râs și cred că oricărui student de anul întâi de drept i se pare hilar să i se ceară să facă o asemenea dovadă. Așteptăm în continuare decizia FIFA”, a spus Zăvăleanu în direct la ProSport Live.

Citește și:

Comparație lui Rareş Bogdan: ”Florin Cîţu are curajul, ca antrenorul Mancini al Italiei”

-->
Previous Dinamo în discuții cu 4 jucători ofensivi
Next Un fost jucător al Viitorului pe lista lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.