Ultimele informații despre Paul Anton


Plecarea lui Paul Anton de la Dinamo este iminentă! Mai degrabă, va fi liber de contract, apoi internaționalul de 30 de ani poate semna fie cu Universitatea Craiova, fie cu altă echipă.

Mâine, la Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF, este o nouă înfățișare, iar mijlocașul ar putea să afle deznodământul, mai ales că speța s-a mai amânat de două ori până în prezent.

„Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r- spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, și-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit și în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situație.

Paul și-a făcut mereu datoria față de Dinamo, ca de altfel față de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-și vadă și el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunța.

Ei (n.r- oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situația, invocând interdicția la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas și au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile.

Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo și-și respectă angajamentul și regulamentul”, a comentat Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton.

„El și-a depus memoriu și va fi liber. Am mare încredere că membrii Comisiei vor da această decizie miercuri, nu poate dura la nesfârșit acest caz. Anumite situații sunt complicate, dar aceasta este simplă. Au trecut cele 60 de zile de scadență, plus altele 15 în care clubul putea plăti și nu a făcut-o”, a spus agentul jucătorului.

Orice comisie are, regulamentar, 30 de zile pentru a soluționa o speță, astfel că mâine ar trebui să se pronunțe! Paul Anton ar ajunge la situația de a avea patru salarii neachitate, el are de recuperat peste 60.000 de euro din angajamentul cu clubul din Ștefan cel Mare. Momentan, el se reface după o accidentare, de aceea nu a putut juca aseară în Bănie, cu FCU Craiova (0-1).

„Nu e corect din partea lui Iuliu Mureșan să spună că lucrurile cu Paul sunt OK. Nu sunt OK. Se va ajunge la situația ca Paul să fie jucător liber. E OK să-și asume un nou salariu restant, dacă se va ajunge la extinderea speței până pe 15 august?!”
– Lucian Marinescu, agent FIFA

Citește și:

Mai mulți suporteri pe stadioane de la 1 august

-->
Previous Mai mulți suporteri pe stadioane de la 1 august
Next Mesajul DDB după înfrângerea de ieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *