Ultimele informații de la Astra, viitoarea adversară a lui Dinamo


Dinamo o va întâlni pe Astra la sfârșitul acestei săptămâni, în etapa a 24-a a Ligii 1, mai exact la trei zile distanță după vestea care a șocat intreg fotbalul românesc, condamnarea la închisoare a patronului Ioan Niculae.

Cele două sunt despărțite în clasament de un singur punct. Dinamo este a 11-a în clasamentul la zi, giurgiuvenii două poziții mai jos, pe loc de baraj, cu 25 de puncte. Dani Coman a reacționat astăzi pe as.ro.

“Va fi un meci interesant, două echipe cu jucători de calitate, care nu au avut însă cele mai bune rezultate în ultima vreme, este o partidă deschisă oricărui rezultat. Jucăm împotriva unei echipe care are fanii alături, sunt de felicitat pentru felul în care ajută clubul.

Budescu a plecat ca jucător liber de contract, mai avea doar trei luni contract cu noi, nu mai aveam cum să obținem în aceste condiții vreun ban pe el, astăzi am văzut că a și debutat pentru noua sa echipă.

Eu cred că avem un lot foarte bun atât din punct de vedere numeric cât și valoric în momentul de față nu intenționăm să mai aducem alți fotbaliști la echipă, dar dacă vor apărea soluții care să aducă un plus pentru noi ne vom orienta spre ele”, a adăugat președintele Astrei pentru as.ro

Citește și:

Ce a făcut astăzi DINAMO în EHF

 

-->
Previous Ce a făcut azi ”U” Cluj și pe ce loc se află în lupta pentru promovare
Next Nicolae Badea chiar se implică la Dinamo: ”Deja o face”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.