Ultimele dileme ale lui Florin Bratu. Cu cine va juca în atac


Mai este puțin timp până la startul derby-ului cu numărul 173, se fac ultimele pregătiri pentru confruntarea de pe Național Arena, de la oea 21:00, prima dintre Dinamo și FCSB în acest campionat. Echipa ”câinilor” este structurată în proporție foarte mare, mai există doar un semn de întrebare în ceea ce privește primul 11 și anume cu cine să înceapă din start, cu Daniel Popa sau cu Mircea Axente.

Primul a fost titularul primăverii, a dat goluri, chiar a marcat într-un derby împotriva rivalilor, însă a jucat modest în etapa inaugurală cu FC Voluntari (2-1). Al doilea este un jucător pe care Bratone se bazează mult și consideră că poate aduce un plus echipei, iar Axente l-a răsplătit în partida cu ilfovenii. A avut o reluare în bară, iar mingea a ajuns la Sorescu, care a punctat golul victoriei. Mircea a produs mai multă panică pentru apărarea adversă. Bratone părea înclinat aseară după antrenament să-i dea credit lui Axente, însă nu e decis sută la sută. În rest, lucrurile sunt clare, cu amendamentul că față de formația primei runde Sorescu îi va lua locul lui Moldoveanu. În ceea ce-i privește pe Gomelt și pe Delorge, doar croatul va fi în lotul de 18, belgianul doar spectator.

Dinamo contra FCSB: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Popovici – Hanca, Mahlangu, Nistor – Sorescu, Axente (D. Popa), Salomao

Previous Unul dintre marii antrenori ai lumii este dinamovist. La mulți ani, Mircea Lucescu!
Next Nemec nu mai merge în Cipru, se îndreaptă spre o altă destinație

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *