--> -->

Ultimele detalii oferite de administratorul judiciar


-->
Diego Fabbrini au plecat de la club. Florin Manea, impresarul mijlocașului italian, susține că formația din Ștefan cel Mare va fi obligată să îi achite salariul pentru întreaga durată a contractului. Răzvan Zăvăleanu are altă părere.

„În principiu, cauzele deschise la FIFA se suspendă. Fiecare poate face ce își dorește. Șansele să și ajungă la ceva sunt foarte mici.

Nu are nicio relevanță momentul depunerii, ci momentul în care se pronunță instanța. Nu este nicio diferență. Am văzut ce spunea domnul Manea, dar nu e nicio diferență. Nu vor putea obține ce își propunea domnul Manea, dar rămâne de văzut. Discutăm despre niște instanțe.

Există o speță de la CFR pe așa ceva. Când clubul a ieșit din insolvență, unul dintre jucătorii care au avut câștig de cauză la FIFA a încercat să o pună în aplicare. A urmat un proces la TAS, cu o decizie fără echivoc.

Toți jucătorii vor lua banii conform planului de reorganizare . Există un text clar, care spune că nu se poate adăuga nimic creanțelor de dinaintea deschiderii procedurii. Ca să folosim un termen profan, se îngheață datoriile la data începerii procedurii de insolvență. Nimic nu mai poate fi adăugat”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„Va trebui să avem un tabel de creditori. După ce acesta va deveni definitiv, pentru că se pot face constestații, avem 30 de zile pentru depunerea planului de reorganizare. Ne propunem să îl avem până pe data de 31 martie 2022.

Acum suntem în perioada de observație. După această perioadă se poate propune un plan de reorganizare sau se poate intra în faliment. Jucătorii care au un contract activ trebuie plătiți în conformitate.

Cu jucătorii care au salarii foarte mari putem negocia. Dar nu sunt obligați să accepte micșorări. Dacă noi credem că nu putem suporta salariile, putem denunța contractele, cum a fost cazul celor 3, Fabbrini, Nemec și Puljic. Rămânem cu datoriile existente către ei”, a explicat Răzvan Zăvăleanu.

Cohorta spaniolă a crescut incredibil de mult cheltuielile. Nejustificat! Nu doar cu jucătorii, ci și cu personalul. Salariile au fost stabilite în batjocură. Nu am mai întâlnit nicăeri o asemenea situație. Nici nu știu ce să cred. Mi se pare că au fost făcute intenționat, pentru a crea dificultăți.
– Răzvan Zăvăleanu

Citește și:

Diego Fabbrini solicită o sumă amețitoare ”câinilor”: ”Va câștiga până la ultimul cent”

Previous Dinamo va vinde în prima ligă italiană
Next Nemec, Puljic și Fabbrini nu sunt singurii. Cine a mai plecat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *