Ultimele detalii înaintea amicalului de azi


Astăzi, de la ora 18:00, Dinamo va disputa ultimul meci amical din cantonament, împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.. Până la startul SuperLigii, Dinamo va mai juca un amical la Săftica, foarte probabil cu CS Tunari.

Probabilă echipă pentru Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr – D. Iglesias, Larrucea, Bani – Ghezali, Abdallah

Partida dintre echipa alb-roșie și echipa lui Mircea Lucescu va avea loc în Austria, pe „Jacques Lemans Arena”. Acesta va fi al treilea și ultimul meci amical al echipei lui Ovidiu Burcă în cantonamentul din această vară. Din păcate, meciul nu va fi transmis nici la televizor, nici pe YouTube.

Până acum, Dinamo a câștigat împotriva echipei Slaven Belupo (1-0) și a pierdut împotriva echipei Zalaegerszegi (0-1).

În martie 2021, Dinamo a mai avut un meci amical de prestigiu cu Dinamo Kiev, cu sprijinul lui Mircea Lucescu pentru organizarea partidei în capitala Ucrainei. Acest meci a fost considerat un „meci al salvării”, deoarece a ajutat la strângerea de fonduri necesare pentru obținerea licenței de către Dinamo. Aproximativ 300.000 de euro au fost adunați și au fost necesari clubului pentru a obține licența.

Citește și:

Nicușor Dan, despre cele 600 de blocuri din București care nu au apă caldă: „Dacă ai ghinion”

Previous Adnan Golubovic: „Pentru asta am acceptat”
Next Concluziile lui Il Luce după amicalul de azi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *