Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Asta ar fi PLANUL investitorilor


Fondul de investiții și-a făcut deja un plan foarte bine pus la punct pentru a reuși să pună mână pe Dinamo cât mai repede posibil, până la finalul lunii mai, când echipa din Ștefan cel Mare mai are doar două săptămâni până termină campionatul.

Conform Gazeta Sporturilor, cei care vor să se implice la Dinamo încearcă să cumpere sau să cesioneze de la Nicolae Badea creanța de 3,2 milioane de euro și să discute apoi de pe poziții de forță cu Ionuț Negoiță preluarea totală a clubului.

„E pasul pe care fondul îl pregătește în aceste zile. Badea lucrează deja cu o casă de avocatură specializată pe tranzacții internaționale. Dacă părțile vor bate palma, Badea personal va ieși mai departe din ecuație, urmând ca totul să fie tranșat strict între fond și Negoiță”, explică sursele Gazetei.

Iar mai departe, investitorii externi vor avea la dispoziție două piste pentru a-l scoate pe Negoiță din club. Explică mai departe aceleași persoane apropiate negocierilor: „Cu creanța achiziționată de la Badea, fondul îi va oferi probabil lui Negoiță încă un milion, un milion și jumătate de euro pentru ca acesta să-și acopere datoriile la zi către fisc, echipă sau furnizori de servicii și să rămână și cu un profit decent. În niciun caz lui Negoiță nu i se vor plăti cele cinci milioane de euro pe care le cere”.

Sau există mai departe varianta B: scoaterea la licitație a acțiunilor, pe care să le achiziționeze tot fondul, urmând ca apoi să aibă la dispoziție pârghiile de a-l presa pe Negoiță.

Citește și:

Torje nu e singurul. Alt jucător care mai are contract un an și jumătate PLEACĂ

-->
Previous Amenințări fără precedent în această seară la Dinamo
Next Torje nu e singurul. Alt jucător care mai are contract un an și jumătate PLEACĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *