Ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Nemec la FCSB


Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit astăzi din nou despre un posibil transfer al slovacului Adam Nemec la echipa sa și a dat de înțeles că s-a înțeles cu Dinamo în ceea ce privește suma pe care o va plăti clubului și urmează doar ca atacantul ”câinilor” să se hotărască ce vrea să facă mai departe.

„Singurul jucător de care pot vorbi acum este Adam Nemec. Vă puteți da seama din discursul meu dacă am acordul lui Dinamo. Nu fac nimic de capul meu”, a spus Becali la TV Digi Sport.

Patronul FCSB a spus că dacă Nemec va veni la FCSB, Alibec și Gnohere vor avea de suferit, urmând să fie rezerve, și l-a criticat în termeni extrem de duri pe atacantul român.

„Nu stă Steaua după Gnohere sau Alibec. Steaua îl ia pe Nemec și dacă va merita să joace, Gnohere și Alibec vor rupe banca. Dacă vine Nemec, pe Alibec o să-l vedeți în trbiune. Nu mă interesează cota lui Alibec. Steaua nu stă după cote. Alibec să nu creadă că Becali și Steaua stau după el.

Dacă nu va fi vândut la iarnă și nu se potolește, lui Alibec îi fac un loc special în tribună și îi scriu numele pe el. Să-și bage mințile în cap, că aici nu e la Mangalia. Bine, să spunem și adevărul. Nu-l poți compara pe Alibec cu Gnohere. Denis este trei clase peste el. Dar mă deranjează obrăznicia lui”, a adăugat Becali.

Citește și:

Ioan Andone: ”Trebuia să fie o candidată certă la titlu”

-->
Previous Niculescu se apropie de Dinamo în clasament. Ce a spus după ultima victorie
Next Ioan Andone: ”Trebuia să fie o candidată certă la titlu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *