Ultimele detalii despre transferul lui Sorescu


Dinamo a primit o ofertă oficială pentru Sorescu de la Legia Varșovia. O ofertă jenantă și mult prea mică pentru valoarea jucătorului. Polonezii ofereau 350.000€ în 2 tranșe + 50.000€ în funcție de performanțele pe care le reușeau. Dinamo a refuzat din start.

Oficialul dinamovist, Mario Nicolae, s-a arătat surprins de nemulțumirea oficialilor Legiei și spune că în cazul polonezilor lucrurile sunt clare la Dinamo: s-a transmis că oferta e nesatisfăcătoare.

„Ce să fie de negociat? Nu asta e valoarea lui Sorescu! S-a spus clar care sunt pretențiile noastre, între 800.000 de euro și un milion.

Ei nu au încercat nimic, au făcut acea ofertă și atât. Nu m-au sunat nici pe mine, directorul sportiv al echipei. Propunerea lor am refuzat-o, clar! Avem oferte mai bune pentru Deian, chiar de două ori mai mari. Există un interes real pentru jucător, nu sunt simple vorbe.

Mă surprinde că sunt nemulțumiți. Am auzit că vor să-i dea 20.000 de euro pe lună. Păi, e o sumă mică față de ceea ce ar putea să obțină Sorescu în această vară. Dacă Legia îl vrea cu adevărat, ar trebui să revină cu o altă ofertă, care să-i egaleze cota lui Deian”, a declarat Nicolae pentru GSP.ro.

Citește și:

VIDEO Florin Cîțu dezvăluie: ”Economie fiindcă mi-a plăcut filmul ”Wall Street””. A spălat și vase

-->
Previous Anunț optimist: "Dinamo nu moare"
Next Cosmin Contra: „Nu m-am vindecat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *