Ultimele detalii despre strategia de la club


Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a participat la tragerea la sorți pentru programul SuperLigii României, ediția 2024/2025.

Andrei Nicolescu a anunțat că vor mai fi realizate transferuri la Dinamo pentru sezonul viitor, dar a menționat că discuțiile cu jucătorii doriți în Ștefan cel Mare sunt complicate. De asemenea, Nicolescu a afirmat că Dinamo are nevoie în prezent de o „revoluție”, pe care și-a asumat-o complet.

”Suntem un pic în urmă, discuțiile sunt dificile pentru posturile care le vroiam completate deja: fundaș central, fundaș dreapta și un mijlocaș central.

Vrem jucători de afară, este complicat. Va fi o revoluție la Dinamo, mi-am asumat asta, sper ca acești copii să fie ajutați de jucători cu experiență, pe care să îi aducem.

Dar era momentul, la Dinamo nu s-a mai făcut nimic concret de ani de zile, doar s-a peticit și rezultatele s-au văzut. Sper să ne iasă repede.

Este greu să ajungem în play-off, dacă vom avea succes cu această strategie atunci putem mai repede, dacă nu, asta este, ne asumăm și continuăm cu ea pentru că este bine pentru Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.ro

Citește și:

Lista tarifelor cântăreților de muzică populară: cât ia Sofia Vicoveanca pe un recital, cât câștigă Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț

Previous Programul lui Dinamo în turul campionatului
Next Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *