Ultimele detalii despre Sorescu: „E bombardat de oferte”


Deian a reușit primul hatt-rick din carieră, luni seară pe vechiul stadion din centrul capitalei. Jucătorul de 23 de ani continuă forma extraordinară din finalul campionatului trecut și are șanse foarte mari să plece în următoarea perioadă. Deși a avut o ofertă din Polonia, aceasta era mult prea mică pentru pretențiile conducerii dinamoviste.

Florin Bratu este cel care l-a adus la Dinamo acum 3 ani, iar acesta debuta cu gol, chiar împotriva lui FC Voluntari.

”Eu l-am adus la Dinamo, avea tehnică bună în regim de viteza, dădea goluri. Mi-a sărit în ochi era și liber de contract și l-am înhățat.

Este un jucător vandabil, va pleca sigur, nu stiu dacă acum sau în iarnă.

Dinamo trebuie să-i stabilizeze poziția, la națională joacă fundaș drepta, ieri a jucat extremă stânga! Eu zic că e de bandă dreaptă”, a fost remarca lui Florin Bratu la emisiunea Liga Digisport.

”Și eu sper să plece Deian Sorescu. Nu e ușor de ținut, e bombardat de propuneri, e dificil când în casa lui e haos și dincolo îi arată contracte foarte mari.

FCSB a avut mereu jucători buni, nu știu dacă avea nevoie de Sorescu, MM a lămurit situația, nu se pune problema să regrete”, a declarat și Narcis Răducan.

Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri extraordinare. Dacă mai dă două-trei goluri în următorul meci o să fie 1 milion de euro cel puțin”, a declarat Iuliu Mureșan, după jocul cu FC Voluntari.

Citește și:

Motivele supărării lui Paul Anton: ”Gândiți-vă ce sumă pierde”

-->
Previous Iuliu Mureșan îi face praf pe foștii fotbaliști ai clubului
Next Dinamo în presa internațională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *