Ultimele detalii despre numirea noului antrenor: ”Am ajuns la varianta asta”


Așa cum vă anunțam încă de duminică seara, Dinamo este în căutare disperată a unui nou antrenor. Care ar putea fi numit chiar astăzi. Este vorba despre Dusan Uhrin Jr, care a mai antrenat în România două formații importante: Poli Timișoara și CFR Cluj.

”Vom avea o întâlnire cu Dusan astăzi. Este aproape de a fi antrenorul nostru, aşa este. Nu a semnat încă, dar ne-am înțeles. Este în atenţia noastră de mai multă vreme. Nu cred că meseria se poate uita atât de repede, chiar dacă vorbim de partea tehnică, de antrenorat. N-avem vreun Maradona sau vreu Messi la noi în campionat. La noi, meciurile nu se câştigă prin valoare. Ci prin muncă, organizare şi disciplină.

Am negociat cu mai mulţi antrenori şi am ajuns la varianta cu Dusan Uhrin. Pare că am întârziat cam mult, este adevărat. Dar speram că Eugen să revină pentru că el şi-a făcut lotul, îi ştie pe jucători.

Eugen a fost primul care a recunoscut că nu mai putem continua aşa şi asta arată caracterul acestui om. Este unul dintre cei mai buni antrenori din România”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

Citește și:

La ce trebuie să se aștepte dinamoviștii de la Uhrin junior

-->
Previous La ce trebuie să se aștepte dinamoviștii de la Uhrin junior
Next Ce staff va avea Dusan Uhrin la Dinamo. Primele cuvinte ale tehnicianului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *