Ultimele detalii despre echipamentul creat special pentru suporteri


Fanii lui Dinamo fac în continuare eforturi uriașe pentru echipa lor. Unul dintre ele a fost acela de a achiziționa tricoul oficial din sezonul următor. 490 de lei l-a costat pe fanul dinamovist echipamentul cu numele său inscripționat. Orice membru activ DDB își poate comanda de aici

Mario Nicolae a confirmat în GSP că echipa va avea un al treilea echipament special, dedicat membrilor DDB. Oficialul a afirmat și când va fi gata acesta.

„Cel puțin șase luni de aici înaintea situația este clară. Vom continua cu primul echipament, cel roșu, plus cel verde, ambele din ediția precedentă, singura noutate fiind al treilea rând, unul dedicat DDB și suporterilor, unde vor apărea numele fanilor”, a precizat Mario Nicolae pentru GSP.RO.

Conducătorul „câinilor” a explicat situația: „Au fost comandate foarte multe tricouri pentru primul rând de echipament, toată lumea a fost mulțumită de acel design, trebuie să le folosim pe acestea.

Probabil, vom rebrandui tricoul, cu numele sponsorilor. În ceea ce privește tricoul dedicat fanilor DDB, el va fi roșu cu numele suporterilor pe fond alb, designul e deja acceptat. Ca termen de livrare, probabil, luna august, cel târziu septembrie”, a mai spus Nicolae.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Poiana Brașov, văzută de pe MTB

-->
Previous Mario Nicolae: "Sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo"
Next Un nou sponsor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *