Ultimele declarații ale lui Murad


Mohammad Murad anunţă că este gata să se implice financiar la o altă echipă din România dacă negocierile cu Dinamo nu se vor încheia cu succes. În altă ordine de idei, lanţul hotelier Phoenicia, care îi aparţine lui Mohammad Murad, a devenit sponsor al Federaţiei Române de Canotaj.

Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, s-a arătat dispus să se implice financiar la Dinamo, echipă care se află într-o situaţie dezastruoasă din toate punctele de vedere

Însă milionarul de origine libaneză spune că lucrurile nu avansează conform planului său şi lasă de înţeles că sunt şanse mici să o preia pe Dinamo.

În ultima perioadă, Mohammad Murad a negociat intens implicarea sa la Dinamo. Omul de afaceri a cerut mai multe informaţii despre datoriile clubului, însă negocierile sunt departe finalizare.

Mai mult, milionarul român de origine libaneză lasă de înţeles că şansele să investească la Dinamo au scăzut considerabil.

Pe de altă parte, Murad susţine că cei de la Dinamo ar fi găsit deja investitori pentru echipă şi urmează să decidă dacă şi el se va implica sau nu la echipa din Ştefan cel Mare:

”La Dinamo am venit cu soluţii care asigură un viitor stabil. Din păcate, nu cred că lucrurile merg într-o direcţie foarte bună şi e un lucru care mă deranjează.”

Nu a renunțat la Dinamo

(Aţi renunţat?) Personal, nu. De două săptămâni am pus ofertă pe masă, nu am comunicat de atunci până ieri. Ieri am simţit că se vor alte idei

(De câţi bani e nevoie la Dinamo?) Dinamo are nevoie în următorii 3 ani de 10-15 milioane de euro. N-am voie să spun de ciferele care circulă, n-am voie să spun eu de cifre.

Înţeleg că s-a găsit o soluţie, în care pot fi şi eu sau nu, se va decide.

Am o relaţie foarte OK cu suporterii lui Dinamo, care au fost foarte OK cu mine, foarte tranşanţi şi direcţi, dar cred că sunt alte interese acolo”, a declarat Mohammad Murad.

”Mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia să mă implic, să găsesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de speranţe”, a mai spus Mohammad Murad.

Citește și:

Flavia Groșan, impresionată de nunta lui George Simion: ”Haiducul meu”

Previous Ultimele informații despre negocieri
Next Comunicat important al clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *