--> -->

Ultimele date despre noul stadion: „Oficial, într-o lună începe construcția”


-->
Au trecut mai bine de 5 ani de când dinamoviștii aveau impresia că un anume meci va fi ultimul meci din „groapă”. Peste încă puțină vreme, la un alt meci, fanii au plecat chiar cu scaune, sperând că acela va fi ultimul meci din „Ștefan cel Mare”, dar nici atunci nu a fost să fie. Vremea a trecut, dar lucrurile nu s-au schimbat, în ciuda presiunii pe care fanii o puneau în permanență: „VREM STADION FĂRĂ PISTĂ”.

Se pare că în sfârșit situația a fost rezolvată, lucru anunțat încă de la finele anului trecut, atunci când dinamoviștilor li s-a promis că lucrările vor începe în această primăvară.

Astăzi, pe pagina de Facebook „Peluza Catalin Hildan-Dinamo”, a apărut și informația conform căreia lucrările vor începe într-o lună.

 

 

Florin Prunea, prezent în emisiune la ProSport Live a discutat despre promisiunea pe care Ludovic Orban le-a făcut-o legendelor dinamoviste.

„Atunci când am fost ultima oară la premier, ne-a spus foarte clar. Ludovic Orban ne-a promis că vom avea stadion, să nu mai venim la el, doar să se rezolve problema cu pista de atletism. Am stat în jur de o oră, împreună cu foștii jucători. Lucrurile sunt clare! Un stadion nou ar însemna un acționar principal, sunt convins de acest lucru”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Legendele lui Dinamo s-au întâlnit cu Ludovic Orban pentru a dezbate proiectul noului stadion din „Ștefan cel Mare”. Evenimentul a avut loc pe 4 decembrie.

La întâlnire au luat parte Costel Orac, Ionel Augustin, Ion Marin, „Țețe” Moraru, Marian Dragnea, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu și Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo.

Citește și:

Pierdere imensă pentru Dinamo: ”Nu o să îi facă nimeni statuie”

-->
Previous Alex Conovaru: „Fcsb este o mizerie”
Next Planuri mari pentru sezonul viitor. Xavi Pasqual aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.