--> -->

Ultimele cuvinte ale lui Cătălin Hîldan


-->

Bogdan Onuț, unul dintre foștii jucători ai lui Dinamo care a fost la Oltenița pe 5 octombrie 2000 în momentul în care Cătălin Hîldan s-a strins din viață, a povestit care au fost ultimele cuvinte ale Unicului Căpitan.

Ultimele cuvinte ale lui Cătălin Hîldan

”Retrăiesc acea zi în fiecare zi, a rămas în mintea mea, în sufletul meu. Sunt clipe foarte grele când îți vezi un prieten apropiat așa și pur și simplu nu poți să faci nimic. A fost foarte rapid ce s-a întâmplat la acel meci. Țin minte că după o degajare, mingea ajuns în terenul advers, iar odată cu ieșirea fundașilor către centrul terenului, l-am văzut pe Cătălin în fața mea cum a căzut și l-am întrebat: Cătă, ce se întâmplă, ești bine?

Se vedea clar că nu avea o situație bună pe moment și a zis: Frate, mă simt moale, chiar mă simt moale, nu știu ce se întâmplă. A dat să se ridice și a căzut din nou.

În acel moment a trebuit să intre staff-ul medical. Au fost ultimele momente în care a vorbit cu mine. Acelea au fost ultimele lui cuvinte: Nu mai pot, sunt moale, nu mai pot. Apoi a urmat ce-a urmat…

Trei ani de zile am fost în același vestiar, am stat unul lângă altul, am trăit momente frumoase. Am prins o perioadă bună cu el, era un om extraordinar, e tragic. Când ești într-un grup, membrii acelui grup fac parte din viața ta, din cine ești tu la momentul respectiv. El era parte din fiecare dintre noi. A fost o tragedie. Cătălin va rămâne în sufletele noastre, și nu doar numele lui, ci și persoana Cătălin Hîldan. Am văzut că și tatăl lui a decedat. Transmit condoleanțe familiei. Aceste lucruri sunt normale, nașterea și moartea, nu avem ce să facem”, a declarat Bogdan Onuț la GSP.

Citește și:

Prețul petrolului scade. Românii, se aude?

-->
Previous Interviu cu Deian Sorescu
Next Dinamo, în "război" cu foștii antrenori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.