Ultimele acțiuni ale lui Nicolae Badea la Dinamo


Dinamo primește tot mai mult ajutor din partea fostului acționar, Nicolae Badea. Șeful Computerland s-a întâlnit aseară cu Iuliu Mureșan.

În această dimineață, la GSP LIVE, jurnalistul Remus Răureanu a dat detalii despre situația din club și despre implicarea lui Nicolae Badea.

„Uhrin s-a întors în România, s-a întors ca să rămână, dacă nu cumva îl vor dezgusta discuțiile cu oamenii care conduc clubul.

Luni seară, pe la 21:00, Iuliu Mureșan era în biroul lui Nicolae Badea, care se pare că dirijează totul. El i-a adus pe Mureșan și pe administratorul judiciar, în încercarea de a mai curăța clubul de datorii”, a spus Remus Răureanu.

Sursele GSP.ro au dezvăluit că Nicolae Badea s-a implicat și în găsirea unui nou sediu pentru Dinamo. Clubul va trebui sa elibereze sediul de la hotelul Rin până la sfârșitul acestei luni.

Nicolae Badea a fost cel care a vorbit pentru ca Dinamo să își mute sediul într-o clădire de birouri aflată pe strada Fabrica de Glucoză, aflată în apropiere de sediul firmei sale.

Citește și:

Ludovic Orban se laudă și se apără: ”Dacă nu făceam înțelegere cu USR-PLUS, Gabriela Firea câștiga”

-->
Previous Ofertă de 400.000 pentru Deian Sorescu
Next Iuliu Mureșan a fost astăzi la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *