Ultimatum pentru spanioli: „Se va mai pierde un an”


Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Niciun fotbalist nu mai merge cu drag la antrenamente, majoritatea dintre ei și-au pus agenții să le caute echipe din cauza situației sportive dezastruoase, dar și a problemelor cu banii, care sunt mai mari decât anul trecut.

De asemenea, vestiarul este rupt din cauza diferențelor imense salariale între fotbaliștii de anul trecut și cei actuali, care nu se ridică la această valoare pe teren.

Florentin Petre trage și el un semnal de alarmă.

Actualul antrenor de la Dacia Unirea Brăila spune că jucătorii își vor pierde răbdarea dacă acționariatul spaniol nu își va respecta cuvântul nici de această dată.

„Jucătorii nu pot da randamentul dorit din cauza promisiunilor neonorate. Fotbaliștii simt tot, nu poți să îi păcălești. Pe noi ne mai puteau duce de nas în trecut pentru că mai jucam și din pasiune.

Dar la fotbaliștii din ziua de azi nu se mai pune problema. Dacă într-o săptămână nu vor veni banii la club, se va mai pierde un an. Cât poți să îi mai minți? Dacă nu te ții de cuvânt oamenii își pierd încrederea”, a spus Petre, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Dinamo ia în calcul insolvența! Plan pentru a scăpa de Cortacero

Previous Dorin Șerdean reacționează după dezvăluirile lui Toma Sapasu
Next Dario Bonetti ar veni să salveze Dinamo: "Urmăresc tot"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *