Ultimatum pentru Mircea Rednic de la Nicolae Badea


-->

La Dinamo nu e niciodată liniște, iar lipsa de rezultate și problemele din lot aruncă atmosfera în aer. Nicolae Badea a intervenit și el și i-a dat un ultimatum antrenorului pe care l-a adus. „Dacă nu se întoarce Sorescu, pleci tu” i-ar fi transmis acesta lui Mircea Rednic.

Conform jurnalistului GSP Remus Răureanu, între Rednic și Sorescu a intervenit abrupt Nicolae Badea, omul care controlează din umbră gruparea din Ștefan cel Mare.

„Nicolae Badea i-a zis lui Rednic: «Dacă nu revine Sorescu, pleci tu!». N-a fost o discuție amicală cu Sorescu, de genul: «Ești obosit, stresat, ar fi bine să pleci la băi». Rednic l-a scos din lot pentru că era nemulțumit de ceea ce face. Cine mi-a spus asta cunoaște situația 100%.

Interesant e că Nicolae Badea poate face asta, influențează tot mai multe decizii. De ce nu-și asumă public salvarea clubului, dacă e posibilă? Badea a mai produs un dezastru, înainte de venirea lui Negoiță, care a băgat echipa în insolvență”, a relatat ziaristul Gazetei în emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește și:

Un castel superb este aproape de finalul reabilitării

Previous Dinamo rămâne fără sponsor tehnic
Next Prima reacție a conducerii după ce Dinamo a rămas fără sponsor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *