Ultimatum în Ștefan cel Mare: ”E decisiv”


Dinamo are 14 meciuri fără victorie în Liga 1 și urmează să se dueleze vineri cu Academica Clinceni, ultima clasată. Fostul atacant al ”câinilor”, Marius Niculae, a vorbit despre această întâlnire și consideră că este un meci decisiv pentru tehnicienii ambelor echipe, Ionuț Chirilă și Mircea Rednic.

Rednic nu a obținut nicio victorie de când s-a întors la Dinamo, fiind cel mai prost mandat al său la alb-roșii, dar este în continuare susținut de fanii-acționari din DDB, dar și de cel care l-a readus la Dinamo, Nicolae Badea. De asemenea, este cunoscut faptul că Rednic a investit până acum la Dinamo suma de 20.000 de euro!

Pe de altă parte, Academica Clinceni este singura echipă din Liga 1 care n-a reușit o victorie în acest sezon.

„E derby (n.r. – zâmbește), locul unu cu locul doi din coada clasamentului. Pentru ambele echipe e meci important și cred că e meci decisiv pentru ambii antrenori. Poate să fie și Mourinho, dacă n-ai rezultate… rezultatele țin în viață un antrenor”, a spus Marius Niculae, pentru digisport.ro.

Marius Niculae (40 de ani) a jucat la Dinamo în trei perioade: 1996-2001, 2008-2012 și în 2015. Fostul atacant a câștigat un campionat și trei Cupe cu “roș-albii”.

Citește și:

O comoară de stațiune lângă Sfântu Gheorghe

-->
Previous Mircea Rednic, ședință cu conducerea lui Dinamo
Next Discuție între Steliano Filip și Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *