Ultima promisiune a lui Cortacero


-->
Pablo Cortacero a dispărut de trei luni și Constantin Eftimescu a dezvăluit care a fost ultima minciună pe care omul care deține acțiunile Lotus, mai exact firma care are pachetul majoritar al clubului, a spus-o.

”Acum trei luni am făcut ultima videoconferință cu Cortacero și cu Șerdean, într-o miercuri, îmi ziceau să le dau situația contabilă că vineri intră banii, 1,5 milioane de euro. «Nu, intră banii, apoi îți dau documentele!, că n-am ce face cu ele». De-atunci, nimic. Suntem sătui de SF-uri, de păcăleli, de trageri de timp, de inventarea cifrelor greșite.

Spaniolii din conducere nu și-au cerut banii. Nu încă! Directorul general Couto avea un salariu de 9.000 de euro pe lună. Cândva, cine știe?, poate o să vrea și ei banii! În procesul cu Cortacero este și directorul general, susținând că a fost îndepărtat pe nedrept”, a mai spus Constantin Eftimescu

Șerdean cred că a fost o „săgeată”, deși e dinamovist. Țălnar a fost cu sufletul mare, de dinamovist, a mers cu ei peste tot, dar și Cornel e păcălit. „Pinocchio” Cortacero a arătat mereu doar pe telefon niște cifre că au bani, dar poți încropi pe calculator niște foi că ai milioane. Când îi ziceam că trebuie bani, dădea din mână, ca miliardarii: „Nicio problemă”, a declarat Constantin Eftimescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Avertismentele doctorului Musta legate de Covid-19

Previous Dinamo din nou dezavantajată de LPF
Next Dinamo poate da o lovitură financiară: ”Valoarează de la 5 milioane în sus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *