ULTIMA ORĂ Vezi cât a fost amânat meciul de la Botoșani


Suporterii dinamoviști care au făcut deplasarea la Botoșani demonstrează dragostea pentru culorile alb-roșii. Vremea potrivnică dă mari bătăi de cap în Moldova. Terenul este acoperit de zăpadă și în acest moment oficialii au decis ca partida să fie amânată inițial o oră. Astfel, meciul ar începe la 21:45, în cazul în care se va putea juca.

UPDATE

Surse oficiale de la Botoșani confirmă! Meciul nu se va mai disputa în această seară! Cele două echipe ar fi vrut să dispute partida duminică, la ora 11:00, însă DigiSport s-a împotrivit acestei idei. Cel mai probabil meciul se va disputa luni.

Ionel Dănciulescu: „Pe aici, pe la Botoşani, încercăm să dăm zăpada cu organizatorii. Este părerea tuturor, că nu trebuie să se joace. Conform regulamentului, trebuie să stăm încă o oră după ora de începere a meciului.

În principiu, nu se poate juca. Aşteptăm să avem o şedinţă şi cu observatorul. Vom stabili când putem juca, probabil mâine. Vom încerca să jucăm mâine, la ora prânzului. Dacă nu, vom veni spre Bucureşti. Suntem în vestiar, nici nu am ieşit la încălzire. Ştim că aşteptăm degeaba”.

Organizatorii muncesc din greu în aceste momente pentru a îndepărta stratul de zăpadă de pe teren!

-->
Previous Meciul cu Botoșani, în pericol! Vezi formula de start
Next ACUZE GRAVE la Botoșani: ”Suntem o ligă de proști”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *