ULTIMA ORĂ Veste excelentă pentru Dusan Uhrin. Un jucător de TOP la antrenamente: ”Joc cu Sepsi”


Dusan Uhrin mai primește și vești bune! Pe locul 9, la egalitate de puncte cu Poli Iași, 22, și la 5 puncte de Gaz Metan Mediaș și FCSB, care ocupă în acest moment locurile 5 și 6, antrenorul scapă de o grijă în plus. Unul dintre cei mai importanți jucători revine în echipă! Este vorba despre Diego Fabbrini, care a primit vești excelente din Italia și va reveni mai repede decât cineva și-a imaginat pe teren.

Mijlocașul italian a plecat la începutul lunii așa cum doardinamo.ro va informat în exclusivitate la clinica Villa Stuart din Roma, unde a fost consultat de celebrul medic Pier Paolo Mariani. Acesta l-a asigurat pe Fabbrini că accidentarea sa nu este atât de gravă, dar că mai trebuie să se menajeze câteva săptămâni până să intre pe teren.

Diego Fabbrini a revenit săptămâna aceasta la antrenamente și aseară a făcut prima parte de pregătire alături de colegii săi. Italianul însă nu vrea să forțeze din nou pentru că este nerăbdător să apară din nou pe teren. Și să sperăm că revenirea sa nu va fi cu ghinion chiar dacă va fi într-o zi de 13.

Partida dintre Dinamo și echipa din Covasna care este antrenată acum de Leo Grozavu se va disputa vineri, 13 decembrie, de la ora 20:30, cel mai probabil tot pe bătrânul stadion din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Previous Dinamo, obligată să învingă diseară. Echipele probabile și cotele cu Poli Iași
Next NICIO SURPRIZĂ Echipa de start cu Poli Iași+un jucător care pleacă de la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *