ULTIMA ORĂ Variantele pe care le are Negoiță pe masă: ”El va decide”


Dinamo trebuie să aleagă în cel mai scurt noul antrenor principal după ce Dusan Uhrin și-a dat demisia după meciul pierdut cu Poli Iași, 1-0. În acest moment sunt patru variante de antrenor: Adrian Mihalcea, Liviu Ciobotariu, Cristiano Bergodi și Viorel Moldovan. Decizia finală o va lua Ionuț Negoiță.

”Am vorbit și azi cu patronul și i-am spus că trebuie să luăm cât mai repede o decizie. Jucătorii sunt profesioniști, se antrenează bine, dar trebuie ca în cel mai scurt timp să aducem un antrenor principal. Jucăm luni, iar timpul ne presează. Sunt patru antrenori pe listă, pe care îi știți. Liviu Ciobotariu, Adrian Mihalcea și încă doi.

Pe Ciobi îl știu și îl apreciez, am lucrat cu el. Iar Mihalcea a prins multă experiență în ultima perioadă, când a lucrat la națională, alături de Cosmin Contra. Viorel Moldovan a făcut o treabă excelentă la Târgoviște, e un antrenor foarte bun. Am discutat și eu cu antrenorii, dar patronul va decide. Are toate variantele pe masă”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Citește și:

Scrisoarea primită astăzi de Dinamo de la LPF. Măsuri DURE

-->
Previous Scrisoarea primită astăzi de Dinamo de la LPF. Măsuri DURE
Next Datorii mari la Dinamo: ”De suma asta avem nevoie să ne salvăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *