ULTIMA ORĂ Un nou jucător spaniol a plecat. Mesaj nemilos pentru conducători.


Un nou jucător s-a despărțit în această dimineață de Dinamo și a avut un mesaj nemilos la adresa conducerii spaniole.

Rene Roman, goalkeeper-ul de 36 de ani, a avut un discurs dur la adresa șefilor spanioli de la Dinamo. I-a tras la râspundere nu doar pe Pablo Cortacero, ci și pe Alex Couto, în special, dar și pe Rufo Collado.

„Azi se încheie experiența mea din București. Scurtă în timp, dar foarte lungă și intensă în experiențe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competiții europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi… Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu.

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că „gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști”. Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule.

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic.

De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa.

Trebuie doar să îndepărteze balastul, care nu trebuie. Mulțumim fanilor, pentru ajutor, pentru încurajări și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București”, este mesajul de adio al lui Rene, postat pe Instagram.

Citește și:

Premierul despre Cortacero: „Asta ne-a spus”

Previous Premierul despre Cortacero: "Asta ne-a spus"
Next Jurnaliștii spanioli, detalii despre Cortacero și declarații ale oamenilor implicați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *