ULTIMA ORĂ Un nou conducător la Dinamo


Dinamo tocmai a anunțat astăzi că s-a întărit în sfârșit cu un om pregătit în conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Mario Nicolae, fost conducător la Petrolul și U Cluj, el fiind recomandat din vară de Cosmin Contra, de care este foarte apropiat.

„OFICIAL. Marius Adrian Nicolae, manager sportiv la Dinamo București

București, 15 ianuarie 2021. Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că Marius Adrian Nicolae este, de astăzi, noul manager sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.

Susținător al echipei noastre și membru DDB, Marius Adrian Nicolae a fost manager sportiv la Universitatea Cluj și la Petrolul Ploiești, iar în străinătate a activat la clubul chinez Guangzhou R&F.

Apreciat pentru loialitatea și profesionalismul de care a dat dovadă în carieră, Marius Adrian Nicolae a avut un rol important în perioada în care Petrolul Ploiești a câştigat Cupa României după o pauză de 18 ani în România şi a ajuns, de două ori consecutiv, până în play-off-ul Europa League.

„Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv”, a declarat Marius Adrian Nicolae pentru www.fcdinamo.ro.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Un jucător IMPORTANT și-a luat la revedere astăzi de la colegi

Previous Magaye Gueye: ”Am semnat și sunt fericit” Declarații după VIDEO incendiar
Next ULTIMA ORĂ Un jucător IMPORTANT și-a luat la revedere astăzi de la colegi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *