ULTIMA ORĂ Un jucător revine: ”Va fi apt cu Gaz Metan”


Dinamo se află în fața celui mai important meci din acest sezon, cel cu FCSB. Totuși, atât conducătorii, cât și antrenorul, sunt nevoiți să se gândească și la viitor, la ce strategie vor aborda după derby. Pentru că s-a văzut în acest început de sezon că sunt probleme pe faza ofensivă.

Dinamoviștii și-au dat seama că au nevoie de un vârf de atac și Slavko Perovic a mai primit o șansă. Florin Prunea ne-a povestit în exclusivitate care a fost situația lui.

”Slavko Perovic a venit în vară la Dinamo, a făcut o pregătire de vară foarte bună, dar la un control i s-au descoperit probleme medicale la inimă și nu i s-a mai dat viza medicală. În septembrie el a efectuat un nou control și nu mai are nimic. Nici noi nu ne explicăm cum a fost posibil. Dar acum are viza medicală și poate juca fără nicio problemă. E în urmă cu pregătirea fizică dar la meciul cu Gaz Metan ar putea fi intra”, a declarat Florin Prunea pentru doardinamo.ro.

Directorul general al lui Dinamo a explicat și situația fotbaliștilor care au fost accidentați:

”Sin și-a revenit. Deja face sprinturi pe teren. El va fi 100% recuperat până la următorul meci. Brito este apt de joc, dar nu știu ce va decide Dusan Uhrin, dacă îl va lua sau nu în lot pentru derby.

La Fabbrini e mai complicat. Nu se știe cu siguranță când revine. Dar ceea ce vreau să atrag atenția este că Diego este cel mai vânat fotbalist din Liga 1. Antrenorii spun jucătorilor să-l lovească. Arbitrii ar trebui să fie mai atenți în cazul lui”, a declarat Prunea.

Citește și:

Piscitelli știe cum va câștiga Dinamo derby-ul: ”Gladiatori inteligenți”

-->
Previous Piscitelli știe cum va câștiga Dinamo derby-ul: ”Gladiatori inteligenți”
Next REVENIRE SPECTACULOASĂ Un jucător care a marcat un gol contra FCSB, din iarnă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *