ULTIMA ORĂ Un jucător important va semna cu Dinamo. Cine va fi dat afară


În sfârșit apar și veștile bune în Ștefan cel Mare. Soarele iese toamna pe strada „câinilor”, dar niciodată nu e prea târziu.

hotel iceberg balcic-->

„Ante Puljic a bătut palma cu Dinamo şi fundaşul de 31 de ani va veni în week-end în România, pentru a semna contractul.

Echipa din Ştefan cel Mare a reuşit o nouă mutare importantă. Oficialii lui Dinamo au reuşit să-l convingă pe Ante Puljic să semneze, fundaş care a mai jucat în Ştefan cel Mare, în 2015 şi care a lăsat o impresie foarte bună.

Jucătorul croat vine liber de contract după ce s-a despărţit de cei de la Al Faisaly, Arabia Saudită. Puljic urmează să sosească în week-end în România, pentru a semna contractul cu Dinamo. Înţelegerea este valabilă doi ani. Ieri, Puljic a fost sunat şi de antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, care i-a transmis că şi-l doreşte foarte mult şi că-l aşteaptă la echipă.

Transferul lui Ante Puljic face însă şi o victimă. Din informaţiile Telekom Sport, Florin Bejan – fundaş venit de la Astra – a fost deja anunţat că nu mai este nevoie de serviciile sale. Se pare că Bejan a fost propus pentru un transfer la FC Voluntari.

În vârstă de 31 de ani, Ante Puljic este fundaş central şi transfermarkt.com îl cotează în acest moment la un milion de euro”, scrie Telekom Sport.

Previous Claudiu Florică: ”Asta pot să vă spun despre discuții”
Next Asul din mâneca ”câinilor”. Avantajul mare pe care-l are Dusan în fața lui Neagoe

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 30, 2019
  Răspunde

  Faptul ca, in al doisprezece-lea ceas, la sfarsitul verii anului 2019 au fost transferati fotbalisti la DINAMO (Fabbrini si, cu ajutorul lui Dumnezeu, Ante Puljic) este ceva normal pentru un club cu un renume de necontestat. De mentionat ca avem si antrenor acum.
  Anormal mi se pare faptul ca au fost adusi la inceputul actualului sezon jucatori de fotbal care nu au nicio treaba cu performanta. Astfel, as fi dorit ca cineva sa raspunda pentru esecurile numite Moura, Bejan, Sin, Rauta, Bru si Perovic. Nu pot sa ma pronunt foarte clar in ceea ce ii priveste pe Piscitelli (a facut un meci fabulos cu Sibiul, dar sa speram la o continuare pe masura …), Straton, Mrzlijack si Brito (ultimii doi cam accidentati de felul lor …). Nu trebuie sa omitem faptul ca au fost indepartati mult prea usor (oare de ce?) fotbalisti care au confirmat in sezonul trecut – Dussaut, Aliji, Papadopoulos, chiar N’Dyaie.
  Deci renuntarea imediata la unii dintre componentii (umpluturile) actuali ai lotului ar trebui sa fie o consecinta fireasca a contaperformantelor sportive ale acestora si nu a aducerii pe ultima suta de metri a jucatorilor adevarati.
  O intrebare ma sacaie permanent : nu raspunde (inclusiv financiar) nimeni la DINAMO pentru prostiile din presezon (si prima parte a acestuia)?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *