--> -->

ULTIMA ORĂ Un jucător adus pentru că un judecător l-a ajutat pe Cortacero


-->

Dinamo era gata să se transforme într-o colonie spaniolă dacă suporterii nu se trezeau la timp să lupte să evite dezastrul provocat de iberici. Emil Ursu a explicat ce a îndurat în ultimele luni.

„Nu pot să mă dea afară fără motiv. Eu terminasem turul pe locul 3. Pe primul loc a terminat Steaua, cu o echipă foarte bună, iar pe doi FCSB. Noi am terminat pe locul 3 cu jucători pe linia de fund cu o medie de vârstă de 17 ani.

Mi-au adus doi jucători din Spania, un vârf de atac de 21 de ani, Toni Iglesias, și un mijlocaș, Raul Garcia, 23 de ani. Nu știu de unde i-au adus, nu au nicio perspectivă. I-am și băgat să joace. Ei mi-au cerut să bag neapărat acei doi jucători, că pe ei nu îi interesează rezultatele, dar cei doi trebuie să joace.

Am principii, nu pot băga jucători care nu merită să joace. Din ce am înțeles, Raul Garcia trebuia să joace pentru că nu știu ce judecător de acolo (n.r. – Spania) l-a ajutat pe Pablo Cortacero. Am auzit asta din discuțiile lor, ce mai înțeleg din spaniolă. Am zis că nu se poate, nu concep așa ceva.

I-am băgat de exemplu la meciul de la Balotești, titulari amândoi. Pe Raul Garcia l-am schimbat în minutul 35, celălalt a dat un gol la final. Nu sunt de perspectivă, pentru echipa mare. Când faci echipa a doua, trebuie să rulezi jucători tineri, de perspectivă, pentru a-i crește pentru prima echipă”, a povestit Ursu la GSP Live.

Emil Ursu a pregătit echipa secundă a lui Dinamo timp de 8 ani în total, timp în care a colaborat cu nume importante din istoria recentă a clubului, precum Ciprian Marica, Ștefan Radu sau Dragoș Grigore.

Citește și:

Premierul Orban acuză românii care nu au votat: ”A fost un avantaj pentru PSD”

-->
Previous Schimbări importante săptămâna aceasta la Dinamo
Next Întâlnire importantă astăzi la ora 14:00 pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.