--> -->

ULTIMA ORĂ Un italian pe lista lui Negoiță. Prunea și Bălănescu insistă pentru un român


-->
La Dinamo trebuie să se decidă astăzi cine ar putea fi noul antrenor al formației după ce Dusan Uhrin a demisionat. Din informațiile doardinamo.ro Negoiță, Prunea și Bălănescu vor mai avea o ședință în această seară pentru a stabili cine va fi noul tehnician, patronul având ultimul cuvânt de spus.

Bergodi, pe lista lui Negoiță

Cristiano Bergodi este unul din antrenorii pe care Ionuț Negoiță îi apreciază și cu care patronul s-a întâlnit la ziua lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari, și căruia i-a promis că într-o zi, când va avea nevoie de el, îl va contacta. Problema e că italianul solicită un salariu de 10.000 de euro și încă trei oameni în staff, iar dinamoviștii vor să-i țină în continuare pe Sebi Moga, Silviu Ion, Iulian Mihăescu, dar și preparatorul fizic ”Sensei” Nicolae.

Suporterii și Prunea și Bălănescu l-ar vrea pe Viorel Moldovan, dar rămâne de văzut dacă antrenorul va putea să plece de la Chindia Târgoviște acum.

Prunea și Bălănescu insistă pe varianta Adrian Mihalcea, care însă nu este pe placul suporterilor și nici Ionuț Negoiță nu este convins că este o variantă bună pentru Dinamo.

Citește și:

Suspecți în carantină la stadionul din Giurgiu! Meci de play-off în pericol

-->
Previous Reacția lui Prunea după ce a fost fotografiat în treningul lui Poli Iași: ”Chiar atât de tâmpiți?”
Next Scrisoarea primită astăzi de Dinamo de la LPF. Măsuri DURE

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.